úterý 13. března 2012

14.3. Odlet

Píšeme poslední řádky tohoto deníku na novozélandské půdě. Sedíme na lavičce před letištěm a dojídáme poslední zásoby jídla. Velké batohy už máme odbavené a doufáme, že se s nimi zítra v Singapuru zase setkáme. Ráno jsme měli velké balení, protože jsme na Davidovu radu rozdělili všechny věci potřebné v Malajsii (hlavně plavky) a nepotřebné v Malajsii (pohorky, spacáky a teplé mikiny). Ty druhé necháme v Singapuru  v hotelu a tak budeme mít každý jen jeden batoh a ne dva. Po tom velkém přebalování jsme se šli ještě rozloučit s Aucklandem do přístavu. Na podiu zrovna hrála asi čínská kapela vyloženě relaxační hudbu. Když nadešel čas k odchodu, tak jsme se zvedli z vaků s polystyrénem, došli do hotelu pro batohy. Autobus nás sem dovezl a letadlo s námi odletí pryč. Čau Nový Zélande.


2 komentáře:

  1. ..to zní jako čau a zase někdy příště :-) co jste vlastně nestihli a kam byste se příště rádi vrátili... a kam už byste příště nejezdili?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tak mě Váš poslední den na NZ dojal tak, až mám slzy v očích :-)Vzpomínám na novozélandský vzduch..... přístav, bar -5, i na letiště.... je ale spousty krásných míst a ještě spousty krásných zážitků před Vámi!!! Poslední dobou zase vůbec nestíháme, ale musím říct, že máme dvě moc hodné dětičky. Lukášek po školce by mi nejraději vymluvil díru do hlavy, neustále mi vyznává lásku, každý den by měl výjimečně, aby ho maminka zula :-)A Barborka je velká šikula, začíná papat, cestu na jih zvládla na jedničku s hvězdičkou, tak zítra vyrážíme k ponikelské bábě kořenářce :-)Barunka se pomalu dostává do sedu a často si teď hraje na boku, jednou rukou je opřená a ostatní tři končetiny se neustále pohybují, máme 7 kg a na delší dobu klid od očkování. Tak alespoň rychlé informace, přejeme šťastnou cestu a za chvilku se uvidíme na Kladně :-) Hrozně to letí. Jana

    OdpovědětVymazat